2023-04-16
一心谂住有会员优惠嚟食个下午茶,仲用$15加埋酥皮忌廉汤。😋酥皮汤先上,揭起块酥皮切成四份,逐一加落热辣辣嘅汤,超邪恶但系劲好味。跟住上嘅系芝士焗菠菜鱼柳扁意粉。几乎次次嚟都系食呢个。😂先食热辣辣嘅鱼柳,今日块鱼柳成18cm咁长,仲要唔系薄𠮶只,超正。😋😋食完鱼再食菠菜,最后食扁意粉,其实我估冇乜人好似我咁食法。🤣可能因为食咗成块酥皮,所以食唔晒啲扁意粉,讲真,呢度啲下午茶份量好足。个餐跟一杯嘢饮,我钟意呢度啲热咖啡,主要系因为佢哋会将啲奶加热,然后连咖啡一齐上俾你自己落。咁样,杯咖啡就唔会俾啲冻奶降咗温,同埋自己钟意落几多就几多。👍🏼食完哂找数𠮶阵先知道原来自己个会籍已经过咗期,终于呢餐我连埋加一俾咗$113.3,好贵呀!😭😭