1K
2007-09-12 4 浏览
寻日系无心插柳下黎左呢度食晏, 全因为呢区食饭时间好难揾位而咁呢度有位咋, 于是咪试下啰!坐底睇下餐牌发觉都有几多选择, 几多野食不过价钱就唔算平, 唔算抵食架, 不过一餐半餐就算数啦! 跟住就柯打一碟豉椒牛肉饭, 一碟星州炒米同埋两杯冻柠茶!豉椒牛肉饭个豉椒汁煮得好香, 唔算太油, 而牛肉亦算松身, 几腍下, 而份量都算多, 可以啦; 星州炒米份量都唔少. 全碟都满, 不过米粉就多d料就少d, 而咖哩太浓太重, 炒得唔算香口, 一般啦; 冻柠茶又系麻麻地, 够冻不过唔够茶味, 庆幸都唔算太甜, 可以啦!总括黎讲师傅下次应该唔会去, 因为唔算好味加上咁价钱, 呢区真系大把有得你拣; 不过值得一提就系呢度有位伙计都几有礼貌, 虽然食店内人来人往, 但依然唔该前唔该后, 纵使系念口枉都依然冇停过, 师傅我就好佩服好欣赏喇!师傅完全冇期望但求医肚宗旨底下, 呢间食店完全做到野呀!

师傅完全冇期望但求医肚宗旨底下, 呢间食店完全做到野呀!