2017-04-02 461 浏览
同朋友好耐冇见,就约出嚟食个饭见下倾吓计,上网见呢间饭意d嘢食好似好好味好吸引,就打算试吓啦。我哋三个人叫左一个二人餐同一个小食拼盘,一开始就上咗两个忌廉汤同一个鸭胸沙律,个汤好稀,饮落个味系似沟左好多水嘅忌廉汤,鸭胸沙律普通啦。跟住隔离𠮶个招牌芝士熔岩炒饭,即场有人帮你炒,其实味道系一个好淡嘅泡菜炒饭,而且饭嘅质感太软,好似食紧烂饭,仲话招牌,真系好难食。跟餐小食10分敷衍,普通一啲炸嘅雪藏咖喱角同薯角同埋劲硬嘅饺子。如果三文鱼忌廉意粉,三文鱼出水仲要系橙色嘅水,忌廉味好淡,都系好难食。成餐最正常系我哋另外散叫嘅小食拼盘,点咖喱嘅薄饼太过油腻,食到成口油。汉堡就味度就系平时最普通个只味对呢间野好失望,咩都蓝色个人,绝对唔会有下一次嘅帮衬

对呢间野好失望,咩都蓝色个人,绝对唔会有下一次嘅帮衬