K仔又出新嘢, 当然要试一试, 今次推出越南牛油蒜香炸鸡, 喺越南食店嘅牛油蒜香鸡翼绝对香口好味, 唔知K仔味道如何呢? 一系唔食, 一系食大佢, 叫咗个$50.5 套餐, 两件越南牛油蒜香炸鸡、一件自选鸡件、蘑菇饭、葡挞及饮品。越南牛油蒜香炸鸡 外型系靓嘅, 吸引嘅, 至于味道....有蒜香, 牛油香味欠奉。鸡件炸得干身, 肉质juicy, 鸡皮脆脆的, 鸡肉都几嫩滑, 但腌得好咸, 以越南牛油蒜香炸鸡为卖点, 完全冇牛油香, 唔合格!!葡挞好食, 够热, 有酥皮效果, 所以香口, 挞馅滑溜, 香甜而不腻。蘑菇饭我都唔知有几多年冇食K仔了, 由几时开始佢个蘑菇饭变得咁难食? 饭水份太多煮得好湿, 佢个蘑菇酱汁唔好食, 得个咸字! 以前好LIKE, 但现在 DON’T LIKE奶茶 ~ 算把啦, 不值不提!
牛油蒜香炸鸡 ($50.5 套餐)

越南牛油蒜香炸鸡

葡挞

蘑菇饭

奶茶 ~ 算把啦, 不值不提!
$50.5 (午餐)