2023-04-12 500 浏览
同朋友做运动之前,谂住去揾个下午茶食少少嘢,行过见到佢装修好靓同埋冇乜人,所以就入咗去食。俾佢黄色嘅门面同珍珠奶茶装饰吸引咗地方好阔落,假日下午茶时间都唔会好多人全部都要黄色做主题,公仔都好得意连张餐枱嘅字都好有特色,啡色嘅公仔好似系卤肉饭朋友叫咗个午餐嘅鸡扒卤肉饭,肉酱份量刚刚好,炸鸡扒唔会好干,大块亦好多汁,跟餐仲有一杯薏米柠檬嘅饮料,有嚼口之余俾机会我食晒啲薏米另外喺下午茶餐叫咗个芝士鸡肉煎蛋饼,唔钟意沙律酱嘅人提醒要叫侍应更改,下午茶来讲份量还可以,但系如果男仔食可能会完全唔够。仲有两只跟下午茶餐嘅锅贴,新鲜整出嚟好够热放落口要小心。因为佢系电子落单,如果咁啱系午餐转下午茶时间系统可能就要等多一阵,电子下单情况都 简单,仲要有指定选择有需要都可以叫侍应帮忙,听朋友讲之前有牛肉汤面,如果佢系长期餐牌就好
俾佢黄色嘅门面同珍珠奶茶装饰吸引咗

地方好阔落,假日下午茶时间都唔会好多人

全部都要黄色做主题,公仔都好得意

连张餐枱嘅字都好有特色,啡色嘅公仔好似系卤肉饭
鸡扒肉燥饭

鸡肉鸡蛋芝士蛋饼

跟餐锅贴

仲有两只跟下午茶餐嘅锅贴,新鲜整出嚟好够热放落口要小心。

2023-04-11
鸡扒肉燥饭