态度差,不诚实,冇礼貌,体验极差的酒吧。入到餐厅冇位,一名外国籍waiter叫我哋去corner位企住等,声称已有客人埋单,大概等5分钟左右。外国籍waiter先叫我哋落单叫定野饮,等左15分钟左右,仍然见到声称已埋单客人仍然有加单,再询问香港籍waiter先知原来根本未有客人埋单,根本唔知等几耐先会有位,同外国籍waiter讲既完全唔一样。再揾返𠮶名外国籍waiter问先知原来佢讲大话。最后因为时间问题而离开,我哋亦无责怪外国籍waiter讲大话,同佢讲完大家同意后就离关。点知另外一名香港籍调酒师冲岀黎毫无礼咁貌责怪我哋叫左野饮就咁走左。体验极差,先无同客人诚实地表明酒吧满座状况,再无了解真实情况就胡乱责骂客人,毫无礼貌及诚实可言。香港大把其他拎奖的酒吧,相同价钱,服务更好。并不推荐呢间冇礼貌的酒吧。
态度差,不诚实,冇礼貌,体验极差的酒吧。