餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

一直都想试感觉好健康,色彩缤纷又ig打卡able🌸menu有几个set好嘅bowl个个都好吸引🤭另一张纸有得自己拣配料,选择多到花多眼乱啊🫣🐷我自己设计嘅bowl $98三文鱼+寿司饭+沙律菜+温室青瓜+蟹籽+麻奖豆腐+蜜糖芥末酱+果仁+木鱼丝+脆蒜+紫菜丝超贪心拣咗11个配料🤪食材好新鲜,菜好爽脆,豆腐滑lulu~所有配料都新鲜沟埋一定唔会难食先😻个酱汁存在感唔高有啲甜甜地,下次会想试吓山葵乳酪酱🫣🐷NALU $98朋友嗌嘅,佢话好咸食唔晒🥹我试咗啖饭,辛果蛋黄酱系十小辣嘅level,其实几惹味似辣味螺肉汁加蛋黄酱🤪但太多酱就太咸lu,叫少酱会好啲🫶🏻🐷柠檬柚子蜜(跟餐)🐷冷压红火龙果汁 $38好似食紧成只红肉火龙果咁,估计佢冇额外落糖🤣落少少蜜糖应该会正啲💓环境 🐖🐖🐖🐖 4/5食物质素🐖🐖🐖🐖 4/5店员态度🐖🐖🐖🐖 4/5人均消费 ~$120Poke Go📍深水埗大南街211号地舖

🐷我自己设计嘅bowl $98

🐷NALU $98

🐷柠檬柚子蜜(跟餐)

🐷冷压红火龙果汁 $38

环境 🐖🐖🐖🐖 4/5