呢间寿司店公司叫过几次外卖,我印象中都唔系好食,只系唔想叫X气,但未至于好难食🥶见佢好似元X咁有架列车送啲食物过黎,餐厅又几多人应该唔差挂,估唔到今次堂食就中左个大伏🥲佢都系用tablet order野食,其他野都系自己嚟,茶系茶包wasabi都系一包包𠮶啲🥴首先坐低想斟杯茶饮下,点知我地个位个水龙头系亏嘅,咁算啦我地自己去隔离位斟😅仲有豉油碟都系有啲尘喺上面,要热水清洁下😅❌虾卷寿司盛配汤乌冬($78)明明门口餐单写所有定食包汤同沙律,无错呀我个餐都系under 定食🙂但黎到佢话呢个餐唔跟㖞~寿司有7件,3件虾卷4件寿司,好似好多咁㖞😌但系我都未见过咁细旧嘅寿司‼️迷你到我以为食紧儿童餐😮‍💨唔怪之得咁多细路啦三文鱼睇落去好长咁㖞😌但食落去三文鱼味乜味都冇,除左豉油同wasabi味都唔系好知食紧咩😞𠮶几件虾卷啲虾仲系冻冰冰🥶乌冬一咬,至少系赞歧先😮‍💨唔好意思我影得佢太大碗,其实都系好细碗🥱港式乌冬基本野,粟米木耳丝鸣门卷,不过sorry碗野都系冻的👏👏👏唔知摆左几耐😓唯一唔错系𠮶3条类似芝士年糕嘅物体系热同几好食🙂👦🏻叫左角切鱼生饭($88,冇影),佢𠮶个饭仲过分,三文鱼唔知咩部位切

❌虾卷寿司盛配汤乌冬($78)

唯一唔错系𠮶3条类似芝士年糕嘅物体系热同几好食🙂

👦🏻叫左角切鱼生饭($88,冇影),佢𠮶个饭仲过分,三文鱼唔知咩部位切出黎😅成旧急冻鱼咁嘅色,得一块系正常橙白橙白咁😂我试左一旧仲要有筋🥱成兜鱼生饭就系头头尾尾唔要嘅位夹埋一齐,又系冇味👏👏连佢平时对食冇咩要求都讲得出唔系好新鲜🥺

呢个lunch价位我相信有好多日本餐厅做得好过佢。加上tablet系冇得仔细睇个set有咩,menu唔清唔楚🥲对面枱食完仲用好重嘅消毒药水抹枱,我地闻到都冇哂胃口🤧

最后埋单佢竟然仲要收加一服务费❗️❓全程我自己嚟真系唔知佢服务左啲咩👍🏻👍🏻咁就成2旧水,只系填左我肚容量1/3🙃
2022-04-06