2024-06-10 7674 浏览
朋友喺旺角话揾到间冇限时任食嘅火锅店 中价已经系有靓牛食,所以就去试一试今日就拣咗B餐298入坐就讲明不限时 入座拣咗汤底,我要胡椒猪肚汤坐低就即刻攞嘢饮先基本可乐,啤酒,茶饮都有调味料任拎,我自己拎咗好多芫茜, 见佢拎完之后都好快再添加未嚟汤底就先攞熟食, 都有啲前菜同埋炸物炸物都几有诚意, 有热住 炸嘢冻咗好难食,今次呢度几好食蔬菜选择都几多,同埋自己攞觉得几好,每样拎少少都得,我自己比较钟意食肉之前先烚啲蔬菜感觉健康啲冬菇好似有两只样,都好好食, 够厚肉另外今次拎咗好多呢个叫翡翠苗的菜, 爽口重菜味重头戏食靓牛一开始唔知边只牛好食,梗系每样叫一个先睇落好似样, 非常对版, 肉色睇落都好光泽新鲜同埋好钟意佢有张纸写住系边一种牛, 非常清楚, 边只好食又可以再叫返𠮶种唔会捞乱我自己觉得呢个牛背峰最好食仲有我呢个牛骨髓控,一个人食咗两碟牛肉系扫qr code落单嚟得好快又冇漏单前后叫咗17盘牛肉加两碟牛骨髓唔知算唔算好多不过,食落又唔觉得好漏我哋主要系食牛背峰+封门柳多系咁食系咁食系咁食, 前后差唔多食咗两个半钟两个人埋单$596觉得呢个餐都好够食埋单𠮶阵原来每人仲包多一杯häagen
朋友喺旺角话揾到间冇限时任食嘅火锅
中价已经系有靓牛食,所以就去试一试
今日就拣咗B餐298
入坐就讲明不限时

入座拣咗汤底,我要胡椒猪肚汤
坐低就即刻攞嘢饮先
基本可乐,啤酒,茶饮都有

调味料任拎,我自己拎咗好多芫茜, 见佢拎完之后都好快再添加

未嚟汤底就先攞熟食, 都有啲前菜同埋炸物

炸物都几有诚意, 有热住
炸嘢冻咗好难食,今次呢度几好食

冬菇好似有两只样,都好好食, 够厚肉
另外今次拎咗好多呢个叫翡翠苗的菜, 爽口重菜味

重头戏食靓牛
一开始唔知边只牛好食,梗系每样叫一个先
睇落好似样, 非常对版, 肉色睇落都好光泽新鲜

我自己觉得呢个牛背峰最好食

仲有我呢个牛骨髓控,一个人食咗两碟

牛肉系扫qr code落单
嚟得好快又冇漏单
前后叫咗17盘牛肉加两碟牛骨髓
唔知算唔算好多不过,食落又唔觉得好漏
我哋主要系食牛背峰+封门柳多
系咁食系咁食系咁食, 前后差唔多食咗两个半钟

两个人埋单$596
觉得呢个餐都好够食
埋单𠮶阵原来每人仲包多一杯häagen-dazs雪糕
哗超正,今日有芒果味同埋云呢拿味
我拣呢个芒果味好好食

下次早少少嚟食又可以再食耐啲