2020-06-26 67 浏览
今日收工行入波仔睇下有咩食先,见佢款式都多啊,粥面饭,饺子、汤,甜品都有齐,仲有叮叮菜😍我就选左渔香茄子饭+ 叮叮菜+ 芝麻糊糖水+ 姬松茸瑶柱炖鸡汤.个汤当晚就在家蒸,打开盖已闻到姬松茸嘅香味,汤味浓厚,感觉滋补,而且汤渣都见到松茸,鸡脚&鸡粒。跟住渌埋个杂菜,内有西兰花、西芹,红萝白同椰菜,唔使洗同切就渌得,好方便。(佢会送埋豉油或者蚝油)芝麻糊 - 见佢糖粉得8.6g唔太甜,食落芝麻味浓,细杯份量刚刚好.下次买个大嘅同家人分享先☺️个鱼香茄子饭我就第日带返公司叮黎食,叮完都唔觉干,味道同餐厅的一样,而且细嘅份量我就刚刚好,唔使食唔晒浪费食物呢😘平时都系叫外买多,波仔嘅各种产品都咁方便同好味,咁以后就可以买定放家中同公司,唔怕冇野食lu🥳

(佢会送埋豉油或者蚝油)

芝麻糊 - 见佢糖粉得8.6g唔太甜,
食落芝麻味浓,细杯份量刚刚好.
下次买个大嘅同家人分享先☺️

外卖自取