2018-05-27
难得一晚冇饭开,又周围试野!今日黎左呢间韩野!上次话想试果阵唔系呢个名...咁快转左手!都真系生意难做!今日男友好想食韩野!其实系想食炸鸡 🤣🤣 佢睇食评话唔错!都想试下!睇 Menu 竟然有款炸鸡 $68 😱😱 好抵呀!两个人又唔食得多,叫呢个价钱可以一试!森巴皇后 (菠罗柠檬特饮) 2个人都饮唔哂 ~~ 哈哈 !!豆腐牛肉锅,叫呢个既原因好简单 !! 我需要菜 ~ 哈哈 !! 呢个都好多配料 !! 比我地想像中多 !! 个味道好好 ~~ 清甜 !! 唔会好似日本既甜豉油咁浓味 !! 呢个唔错 !! 唯一想讲既反而系个牛肉 ... 太肥喇 !! 哈哈 ~$68 烤鸡 !!! 一 D 都唔细份 !! 好抵呀 !! 但系佢卖哂有骨鸡 !! 呢份系冇骨架 !! 啖啖都系肉 !! 岩哂唔钟意骨既人 ~~ 我地叫左 芝士果醋酱 ~~ 酸酸甜甜咁 ~~ 都好开胃架 !!临尾觉得好似差少少咁 ... 最后又唔想食咁咁饱 !! 就叫埋个烧鸡翼算喇 !! 个鸡翼干左少少 !! 味道都 OK !!
酸酸甜甜咁 ~~ 都好开胃架 !!