2018-12-25 323 浏览
由于晚餐食唔饱嘅缘故,咁就唯有食个宵夜喇,食米线就系最好既选择可以自己拣𩠌,呢间米线舖有下午茶,都几抵食除左米线,仲有薯粉同担担面可以拣,仲有其他配料可以拣当然唔少得既就系小食啦,有串烧,鸡翼同其他炸物炸酱鲍片酸辣米线,上菜果阵只系见到炸酱,说好的鲍片呢?成碗揾完得两块鲍片😱,跟住问侍应姐姐,鲍片米线只系得2块鲍片?侍应姐姐仲好理直气壮咁话你叫左两个𩠌,所以系得两块(我加𩠌有加钱架),得到佢咁既回覆,咁我地就算啦,既然佢咁讲,但系过左唔够一分钟,佢自己主动行埋黎望碗米线,仲问我地系咪得两块,跟住我地比佢睇左,佢话冇可能既,跟住拎左我地碗米线去厨房,过左一阵就拎返出黎,有6-7块好整齐既鲍片系面,跟住同我地讲话点会得2块,系个底度你地未夹到姐😂,我地笑左出黎至于个味道,个人觉得都可以既,虽然个汤入面冇酸菜,但都食到好香既酸辣味,鲍片就唔comment 啦,都系买返黎既现成仿鲍片炸酱就系普普通通既肉酱,整体味道合格既腩肉麻辣米线有4-5片腩肉,都有返咁上下厚度既,好正常既腩肉味,冇乜特别,但至于个麻辣汤底就差左少少,完全食唔到麻味,只系得咸味同少少辣味,所以食食下都忍唔住要食隔离个酸辣汤😂

可以自己拣𩠌,呢间米线舖有下午茶,都几抵食
除左米线,仲有薯粉同担担面可以拣,仲有其他配料可以拣

当然唔少得既就系小食啦,有串烧,鸡翼同其他炸物

炸酱鲍片酸辣米线,上菜果阵只系见到炸酱,说好的鲍片呢?

炸酱就系普普通通既肉酱,整体味道合格既

腩肉麻辣米线

有4-5片腩肉,都有返咁上下厚度既,好正常既腩肉味,冇乜特别,但至于个麻辣汤底就差左少少,完全食唔到麻味,只系得咸味同少少辣味,所以食食下都忍唔住要食隔离个酸辣汤😂😂😂

四川麻辣烤鸡中翼

上菜时系热辣辣既,应该系新鲜整出黎,个皮就唔系太脆,有香料味同少少辣味,味道都ok既

总括黎讲系合格既,麻辣汤底有待改善
2018-12-23
$50 (宵夜)