餐厅: 意樂餐廳 (迎東邨)
资讯:

在一次黎到迎东村意乐餐厅享用晚餐🥣 ,贪佢性价比高价钱亲民,仲有得加配香口小食。龙虾海鲜汤珍珠饭(HKD 61): 海鲜有数款,毫不吝啬有带子、青口、虾🦐、蚬,鱿鱼圈,样样都洗得干净,食汤饭最紧要系个汤头,龙虾就未必有,但系有好多芫荽,同香菇提升味道,汤头香浓,加埋胡椒粉落去,味道偏辣热鲜,珍珠米好有咬口。安格斯牛柳粒炒珍珠饭(HKD 64):炒饭有镬气,珍珠米粒粒分明,配上香甜粟米🌽粒、牛味浓郁安格斯牛柳,加上适量香葱香菇吊味,整体热辣辣得黎又有烧汁味,甜甜地咁几好味。水牛城辣汁鸡翼(加配HKD 18 / 四件):鸡翼炸得非常香脆,几乎连软骨都可食埋,我估系用气炸锅炸鸡翼,咁样冇咁多油份,鸡表皮收干水得黎又吾会太干,保持肉汁锁紧水份,辣汁铺喺面,比较似蒜香味多点,但食吾停口。总结:性价比高西餐厅🍴会再来

水牛城辣汁鸡翼(加配HKD 18 / 四件):

总结: