2021-06-04 1963 浏览
二一八老板系由太子俾人顶手嘅新港再黎佐敦另起炉灶,仍然咁多捧场客,原因?就系我哋成日都黎嘅原因啰!气氛好,食乜好,性价比又高!其实打边炉嘅地方全香港周围都系,但系有阵时又可以俾人噪,俾人好兴奋咁柴娃娃打边炉,食物质素又唔错嘅,其实真系唔多,218就系其中一间我哋好钟意嘅老地方!尤其是当餐饭系以男人为主😂😂😂😂猪骨煲系218嘅主打!好多人唔系order猪骨煲就系花胶鸡,一个锅入面有三大旧猪骨,唔使争😂我哋黎亲都一定买孖宝,𫠒红鱼同象拔蚌刺身,今次order埋鹅肠,我谂唔多女士会主动嗌内脏食?我不过好彩呢度有个男人同我一齐食,所以都真系几开心🥳又新鲜,仲洗得好干净添!

2021-06-03
  • 响铃