2020-02-04 508 浏览
虽然上次讲咗话唔会再嚟食,但嚟到逸东邨真系冇得拣,所以决定局部性选择,上次叫过,觉得难食嘅就唔好再叫,净系叫朋友推荐嘅。今次值得推荐嘅就系佢个嚤啰鸡炒饭,其实佢用咩整我就真系唔系好清楚但系我食到类似就系沙嗲嘅口味,不过最抵食嘅就系佢有好大嘅鸡扒,同埋好多饭周汁,所以都系几滋味。不过就略嫌佢嘅味真系太重,因为当我食完呢个鸡饭之后,我再试朋友嘅嘢食,已经唔系好食到佢原本嘅味道。所以钟意重口味嘅朋友可以试吓!另一个就系叻沙啦今次叫咗肥牛同埋海鲜,一如既往系得到好评嘅(比起其他嘢食)所以大家下次如果冇得拣嘅情况之下就可以一试。另一个朋友就叫咗南乳蒸鸡嘅午餐,其实佢就系同普通家常菜差唔多,都系正常发挥,味道系可以嘅,仲送汤同嘢饮,算系叫抵!咁我上次试过佢嘅中餐都觉得系冇令人失望嘅,所以都系值得推介啦!