2008-09-11 58 浏览
男友食烧味饭, 我唔想食, 所以就买左mc d'"安哥" 返上次食晚麦香鸡包($8)同朱古力奶昔($8.8)其实我唔系好钟意佢地分开一个落order一个汁野食搞到好似好乱好多人咁..麦香鸡包-- 汁多D, 生菜正常, 咬落去索索声, sizes同止次差唔多朱古力奶昔-- 比上次好左少少, 多返d朱古力味, 一样够冻够杰身, 返而开始 溶果阵朱古力味重返d, 冻野真系会令甜味减少最唔明白既系一样野, 点解我上次买果阵个女仔同我讲个奶昔系$8.5, 点解今次我买系$8.8架!? 不过我冇问佢点解呀..p.s. 我发现同一个雪糕新地, 唔同地方竟然有唔同price, e.g. leung king $6.8; 屯门市中心 $7.1; 另外我仲好似见过mk卖得仲贵d添呀!!
男友食烧味饭, 我唔想食, 所以就买左mc d'
其实我唔系好钟意佢地分开一个落order一个汁野食

搞到好似好乱好多人咁..

朱古力奶昔-- 比上次好左少少, 多返d朱古力味