2006-10-26
之前因为唔到自己拣﹐所以o黎过六七次﹐但好彩朋友肯听我讲唔帮衬佢﹐所以唔驶再o黎受气。太湖o既某o的食物的确唔差﹐上次食o既姜粒活鱼炒饭好食﹐上桌又够热腾腾。饮茶试过鱼腐玉瓜﹐清o下肠胃都几好﹐不过无可避免o的汤系有味精﹐唔饮得o甘多。肠粉质素叫做一般﹐冇乜惊喜。晚饭食过三味豆腐﹐几钟意佢有唔同口味﹐只觉得豆腐唔够靓﹐另外佢o既三弄回味牛肉都几入味。讲食都唔算差﹐但环境一般(地毯好似成日都油腻腻o甘)﹐而佢o既服务就令我完全唔想再返转头﹗晚饭时段试过﹐都可以接受﹐但午饭时间几次都因为侍应阿婶毛躁霸道同埋某位经理o既傲慢态度而令我地很不满﹐阿婶同o的街坊老主顾可以嗲好耐﹐但其他要做o既o野就爱理不理﹐对其他客人讲话也不礼貌。经理就"la"埋口面﹐一句招呼/答话都唔会讲﹐叫佢埋单都俾个白眼唔耐烦﹐好似佢系客人o既老细o甘款。好几次落o黎﹐见到呢间o野就眉头皱﹐要我俾钱去食饭﹖no way!
但好彩朋友肯听我讲唔帮衬佢﹐所以唔驶再o黎受气。
太湖o既某o的食物的确唔差﹐
上次食o既姜粒活鱼炒饭好食﹐上桌又够热腾腾。
饮茶试过鱼腐玉瓜﹐清o下肠胃都几好﹐
不过无可避免o的汤系有味精﹐唔饮得o甘多。
肠粉质素叫做一般﹐冇乜惊喜。
晚饭食过三味豆腐﹐几钟意佢有唔同口味﹐
只觉得豆腐唔够靓﹐另外佢o既三弄回味牛肉都几入味。