2009-06-15 22 浏览
在3个星期内第2之来系因为佢只肉蟹不过今次系因为星期5, 所以FULL HOUSE及蟹细只左WOR, 同朋友说好, 下次一定会向平日来.今天我地叫了一点新野1. 鸡C 汤河 - 非常好食, 鸡C, 芽菜及河粉多不在话下, 最正系个汤好鲜味. 仲有一些香蒜粒向面,可能系甘令到个汤好香甜, 一碗够2个人分.建议SHARE食, 再叫其他野.2. 青咖哩猪肉- 第一口都几甜, 不过当我地打包返HOME第2日再食个时, D辣味唔系从那里来, 都几辣WOR. 不得不提, 佢地既料好足,有好多金不换,泰国茄子及青豆.3.炒露旬- 未试过有一间食店在六折下都下甘多料, 好多什菌啦,好多露旬啦. D露旬系好嫩无渣的. 最重要系小油.因为佢地的分量都几多, 我地到最好要把2及3打包. 我发现佢地既service几好, 成日加水. d野又快到, 唔错唔错. 到系个句, 为左只肉蟹一定会再来.
今天我地叫了一点新野