2020-01-02
良心店💛而且是休闲的楼上cafe,系铜锣湾唔多,而且之前食过好好食,所以周末得闲就去帮衬🥰干邑龙虾汁海鲜扁面$188festive set lunch 有汤有包有沙律,仲可以以半价优惠选择各特色饮料🥤龙虾汁好浓郁,海鲜量同意面系1:1,完全唔会hea你,餐汤同面包都高cp值。All day breakfast $128满满一碟,难怪落order时提醒我会等得耐d,因为真系即整咁多样需时耐d绝对理解,有烟三文鱼,烟肉,纽约堡肠,香滑炒蛋,茄汁焗豆,香草炒杂菌,蒜蓉多士同埋千层焗薯。特别要赞扬佢个烟肉煎得香脆得黎唔干身,有水准,而且千层焗薯劲好味,一层层有d蕃茄肉夹住,好鬼夹,而且焗得好香口时间掌控得好到无可挑剔。抹茶豆腐$52今次黎见到杯野都仲系咁大杯,好贴心俾两支饮管我地,最后都系饮唔得晒,因为对女仔黎讲真系太大份了,豆味浓又唔抢抹茶味,超级推荐!夏威夷果仁朱古力$44朋友叫左热朱,拉花好靓而且闻到好香好吸引🤤☕️
干邑龙虾汁海鲜扁面
干邑龙虾汁海鲜扁面$188
All day breakfast
All day breakfast $128
抹茶豆腐
抹茶豆腐$52
夏威夷果仁朱古力$44
朋友叫左热朱,拉花好靓而且闻到好香好吸引🤤☕️