2022-10-28 109 浏览
都好耐无黎食Seafood Combo啦,照旧二人餐系最抵。因为包3样海鲜加埋传统食法。虾、鱿鱼、蚬,总算就算唔系当造期,样样依旧系新鲜。招牌野打开网袋同胶袋,除左我拣嘅海鲜里面仲有美国薯仔、粟米、肠等等~汁酱方面我一向喜好酸酸甜甜辣辣,我选择酸酸甜甜辣辣 嘅Signature sauce Mr. Crab Cajun Sauce我认为最好食,配搭海鲜惹味得黎仍然食到海鲜鲜甜味。蟹肉卡邦尼用扁意粉十个like!好有口感,挂汁得黎唔会挂太多,而且好多蟹肉~ 新发现焗意大利肠配芝士条都好正!咸香配芝士香,一流!包两杯House Wine或汽水,撞正万圣节就到,餐厅气氛好好,perfect dining experience~
Seafood  Combo
蟹肉卡邦尼用扁意粉