本人到此两次,都有不快的经历︰第一次31.1.11 (星期一) 同友人一起叫左两个茶餐︰1)通粉汤的味道偏咸,可以接受2)炒蛋的确好香奶味2) 加$6转埋格仔饼,可以拣要奶油定系奶酱,好味3) 咸牛炒蛋三文治︰蛋继续系好食既,不过同咸牛肉分开,如果一齐炒会更好食品质素算几好,可以要光顾!!不过店中有个女仕应既态度好有问题(高高瘦瘦短发女职员),我地点餐句句都有诮「唔该」,而佢竟然由头到尾都只系听到佢讲几个字︰「通粉定意粉?」「奶油定奶酱?」,初初以为佢唔识得笑,但系见到佢同店员之间系有讲有笑既。第二次7.2.11 (初五) 去到门口见到几个人排紧队,我就企左一阵等叫位。今次有位女仕应(戴黑边眼镜短发)出来,我就举起两只手指叫两位,突然有人从后行出打尖(38号),我就同个仕应讲我黎先,佢脸部毫无表情,之后写左张飞俾我(39号),乜反应都无,完全没有打算处理。哗!!!!今次真系好过份!!!!! 都系第一次食野遇到咁既对待!!!!!!如题,再好的食物遇上如此服务也等如垃圾北海道牧场餐厅 既老板应该训练下员工既服务态度!!!!!决定罢吃!!!
本人到此两次,都有不快的经历︰
第一次
31.1.11 (星期一) 同友人一起叫左两个茶餐︰
1)通粉汤的味道偏咸,可以接受
2)炒蛋的确好香奶味

2) 加$6转埋格仔饼,可以拣要奶油定系奶酱,好味
3) 咸牛炒蛋三文治︰蛋继续系好食既
,不过同咸牛肉分开,如果一齐炒会更好
食品质素算几好,可以要光顾!!

第二次

如题,再好的食物遇上如此服务也等如垃圾
北海道牧场餐厅 既老板应该训练下员工既服务态度!!!!!

决定罢吃!!!
2011-02-07