2020-06-29
人人都话兆万系美食界既「勇者之塔」 我地偏偏唔信邪 继上次系果度试过其他日式放题之后 今次我地又黎到位于8楼既神户屋日韩放题大快朵颐喇佢地既任饮任食放题价钱由$179起(指定时段) 而我地一行二人系星期日晚去食 每位收费$229加一 价钱比起同类型放题黎讲算系几抵 首先会黎左个刺身船先(有三文鱼 海胆 希灵鱼 帆立贝 珍宝虾 玉子 等等)卖相好精美 一黎到我地两个立即举起相机 味道亦唔错 刺身都几新鲜 值得一赞既系食放题都居然食到唔单只唔臭而且仲好鲜甜既海胆刺身 非常惊喜!食物选择多 划餐纸由A排到J 刺身 天妇罗 日韩料理 串烧 拉面 火锅等等应有尽有 唔洗担心冇野食/食唔饱部队锅:满满既芝士同肉肉肉肉 非常邪恶!饮品选择比起同价位放题多 特别在有呢款芒果味啤酒 好fresh好得意雪糕雪条选择亦都多 好多款都好吸引 有我最钟意既蓝莓乳酪雪条其他食物都唔错 味道未必系最好 但以呢个价钱黎讲算系超水准 而且选择十分多 推介佢既寿司 炸物同埋黄金虾 必食!甜品唔错 系略嫌有d太甜 服务方面 虽然个场都几爆 但上菜速度快 而且店员好细心 会主动问我地有冇野漏左单帮我地跟返最后埋单2百几蚊位
部队锅:满满既芝士同肉肉肉肉 非常邪恶!
甜品唔错 系略嫌有d太甜
最后埋单2百几蚊位 捧住个大肚dum走 好满足
总括而言 今餐既CP值非常之高 完全破解左「勇者之塔」呢个魔咒 有机会会再黎!