2021-03-05 268 浏览
上次试完元朗果间都已经好想再去,今次出开荃湾,知道有chef's stage kitchen分店喺愉景新城即刻book嚟食。呢间装修同元朗的相似,以木材为主,灯光柔和加上播放住轻快英文歌,感觉好舒服我和老公被安排带到右边的半开放座位,枱与枱之间都有一定距离,所以私隐度唔错,唔怕畀隔离听到讲啲乜嘢首先嚟咗餐包盒,有两款面包加酱汁,都系暖暖地的而且很脆口和酱汁很夹。之后再上就是藜麦牛油果沙律(杂锦沙律菜+牛油果+蕃茄+黑醋)每样食材的份量十足,酸酸的好开胃。Carbonara都很出色,蛋黄酱汁挂在会条通粉上,唔会好稀流流的,而且通粉煮得很弹牙,火候刚刚好。炭烧美国天然极黑厚切黑猪鞍扒,估佢唔到咁出色,睇个样仲以为会好韧,点知食落肉质好淋,冇谂过咁易入口,而且有阵炭香味,真系好好食 ,个配埋个好味棉滑的薯蓉,超正今晚成餐饭嘅食物再配埋hoegaarden嘅玫瑰啤简直一绝,啤酒更有第二支半价优惠。成餐饭都好满足价钱又唔贵更有泊车优惠,极力推介大家去试
,个配埋个好味棉滑的薯蓉,超正