2021-08-02 160 浏览
星期日无无聊,友人终于醒起我来揾我食Lunch, 咁耐无见想揾个倾到计的地方第一时间谂起油麻地locker room,不过响朗豪坊等就自自然然行左去通菜街,经过Coffeebreak 又见到唔驶等位可以直入,咁就直接行左入去上次食过春鸡今次就试佢地的猪肋骨配沙律薯条-$138,另外叫左个芥末蜜糖鸡肉Pizza-$98两款都要等20-30分钟咁就开始吹下水,点个原来发现头顶个喇叭好好好大声🤣都唔系好倾到计,明明上次感觉好舒服好chill 今次感觉环境明显无上次咁好讲返食物先,先来pizza,饼底系薄批食落脆脆,馅料丰富唔会太重芥末味,整体带甜几好食,食下一块食下一块,咁就每人食左四块喇😛之后个rib都上台,哗。。。好大份量好丰富,同场最少2-3台都带叫,沙律正常薯条出色好味,猪肋骨唔系OB/RT食开入口即溶个只质地,反而系比较痴骨有咬口的感觉(有少少似金沙骨)酱味浓郁好好咬,仲要切开有6大条骨,好满足,个人十分喜欢(比食Ruby Tuesday好似更加吸引)真系条条多肉唔干身。。。好好食好好食😋今日天气好焗又湿湿热热叫左杯冻Mocha, 朋友饮冻朱古力,cream 带点厚实但饮落唔会好肥

今日天气好焗又湿湿热热叫左杯冻Mocha, 朋友饮冻朱古力,cream 带点厚实但饮落唔会好肥好「流」,prefect!

轻轻比个喇叭扣左D分不过绝对唔会阻到我再来😆
2021-06-27