2021-07-15 409 浏览
中午见到个无聊Email打扰左心情。。。返左公司处理左D野,一搞就两个钟🙃病同休息联系唔到一齐,再高层都好因为我唔系一个老板😅又或者好彩我唔系一个老板如果唔系我太体谅员工自己门生意就。。。难搞喇🤣尖东。。。5点半!去边?一系沙田一系荃西!最后女王今日有时间比到我就去荃西一齐食个饭啦😍明明上星期先食完Odelice,个商场无咁多人架㖞,点解今日一出西铁就人山人口。。。Odelice, PekoPeko, 牛牛,海天都有人龙😨 去到Ruby Tuesday 都见几个人排紧队,虽然几日前先食过。。。但心里面都系想食佢😅就试下攞飞,点知二人座位即有,个半钟用餐时间?无问题啦,Check In😆女王成日可能无食野?佢好少咁有意见话想食咩架,佢一坐低无耐就话不如要「呢个」😄好好好!边个系「呢个」呢?Triple Play 是也,good, one of my favourite 👍咁我自己独享一份Ribeye medium rare 都应该唔过份丫😂先上碟系triple play -$398我地都唔想食薯蓉同焗薯咁就转左食薯条,rib 好似相对细条定我眼仔唔够瞓🧐都系半条Rib其实,叫左class

先上碟系triple play -$398
我地都唔想食薯蓉同焗薯咁就转左食薯条,rib 好似相对细条定我眼仔唔够瞓🧐都系半条Rib其实,叫左classic 酱食落唔干身咬落够juicy, 佢地的rib 真系唔错架,食咁多次都可以
Chicken Tender is my favourite, 配上蜜糖芥末酱更见出色,炸虾就多年都未得我欢心(其实唔系唔好食,今次因为得2个main dishes 我都食左4只🤣但如果好多人食好多野可食我唔会首选佢)薯条就一定cheese fries 好食好多不过两个人唔叫咁多喇

我的主菜来喇!Medium Rare Medium Rare Medium Rare, 我内心个原始人出来喇!好耐无食过生DD的牛扒,今日好想食,切左D边边比女王之后我就开始认真落刀切开块扒,虽然佢系最平个块扒但唔失体,厨房烧得几靓,真系4成左右,呢块扒相对软肥但无太多筋位几好切,加上黑椒汁好好食,保特跑100米好快。。。我今日食呢块扒。。。都好好好快😨

今日好似系唯一一次我无叫mega size 野饮,对面的妳饮passion fruit 好似好好味,我乖小孩都系唔饮冻野乖乖地饮水就算

RT 我自己比较喜欢海之恋呢间不过就相对多人同难book, 所以今次walk-in 有台真系无办法唔食,下次我好返人多就会再来过架喇

Member 后平均每人$250
2021-06-20
等候时间
10 分钟 (堂食)