招聘中
月薪
餐厅: 宜家家居餐廳及咖啡室
资讯:

2014-04-08 2137 浏览
是日清明节,适逢不需要去拜山,所以去会下我个老友「IKEA」记得第一次去IKEA食野简直觉得系悭家之选,果时系中学生零用钱唔算多而佢啲野食普遍都好平款式亦会久唔久转下,保证有新鲜感呢到系以半自助式来服务,顾客可以选择你想要既食物,店员会即时奉上,攞晒你需要嘅野食之后再去收银到比钱呢一客肉丸意粉有五粒肉丸同一堆意粉(亦可选配薯仔)而价钱只需$10,冇错,系$10,以咁嘅价钱份量绝对唔少肉丸味道浓郁,有咬口,唔会有牛膻味,而且啖啖肉,好岩小朋友食,意粉软硬适中,再配上特别嘅忌廉汁,味道不会过浓而且一啲都唔漏,再加上红苺酱味道酸酸甜甜好醒胃,将肉丸点红苺酱又系另一种味道大食会时呢一款肉丸(意粉)可以当主食/小食,亦是不错选择炸薯条$9,薯条是粗身的,外层炸得比较干身,不过胜再唔会有太多盐系面而变得死咸炸鸡翼$13/4只,外皮香脆而不会炸得过干,而且腌得入味,肉质没有瘀黑而且能保存肉汁,很不错食完可以顺道行下IKEA买下家用品及急冻食品
而佢啲野食普遍都好平
款式亦会久唔久转下,保证有新鲜感
肉丸意粉

大食会时呢一款肉丸(意粉)可以当主食/小食,亦是不错选择
薯条鸡翼

食完可以顺道行下IKEA买下家用品及急冻食品
题外话/补充资料: 用餐后请大家也尽一分绵力将自己嘅托盘放到回收地方,方便他人使用及减轻员工工作,让员工将他们的能力放到制作食物之中
2014-04-05
肉丸意粉