2017-02-06
今日同朋友系旺角行街,行到成10点先去食野,朋友话记得之前我去食果阵有send过d相比区,搞到区好想食,于是我地就上去博下。好彩有位,立刻入座。我地拣左b餐,豪华食之放题,呢个餐有晒鸡,牛同猪,已经够晒食啦。朋友好兴奋,所以差唔多样样肉都叫一份食,所以好难分到d肉个名。但其实牛角噶品质一向都又翻甘上下,即使系任食,但d肉都系好噶。不过,今次d鸡就麻麻。雪味都几重,我地都无再encore。牛肉水准依然keep到阿,正。猪肉都唔错,不过今次d猪腩肉略嫌肥左d,油份重左。区个豆腐好好味,食左甘多肉,食翻个冻豆腐,可以解腻,所以我地都叫左几份。烧番薯系我地噶最爱,虽然好济,但我地都食左两份。个番茄沙律,个酱好难食,同个番茄味道完全唔夹噶。不过总体都系唔错噶,朋友都好满意,话下次会再离食噶。
朋友好兴奋,所以差唔多样样肉都叫一份食,所以好难分到d肉个名。 但其实牛角噶品质一向都又翻甘上下,即使系任食,但d肉都系好噶。不过,今次d鸡就麻麻。雪味都几重,我地都无再encore。牛肉水准依然keep到阿,正。猪肉都唔错,不过今次d猪腩肉略嫌肥左d,油份重左。 区个豆腐好好味,食左甘多肉,食翻个冻豆腐,可以解腻,所以我地都叫左几份。烧番薯系我地噶最爱,虽然好济,但我地都食左两份。个番茄沙律,个酱好难食,同个番茄味道完全唔夹噶。 不过总体都系唔错噶,朋友都好满意,话下次会再离食噶。