2020-08-13
良心小店💛已经第二次食,仍然不减风味及出色👍🏻 Menu不定期转,上次食过真系好好食既意粉已经无左,不过俾左藉口我当然要试下新菜式..💛泰好味猪颈肉炒日本三重越光米我自己本身钟意食猪颈肉,平时去泰式菜餐厅总会点一道炭烧猪颈肉叹下😌今次见到呢款仲唔叫来试咩~泰式风味的炒饭,酱汁浓郁兼惹味😋 越光米既口感好特别,粒粒分明,吸收哂酱汁,食落好好味;猪颈肉唔会失望,本身切左粒,方便你一口肉连埋饭一起品尝..💛美味黑椒牛肋肉煎肠粉呢个配搭几新鲜㖞我未试过🤩 牛肋肉煮得好腍,肉质好滑好juicy;而肠粉煎得几好。肠粉本身好爽,唔会太黏或太粉,淋上酱汁食,好好味..💛XO酱虾哈虾炒红薯粉呢个卖相劲靓🤩 我想讲,每只虾都劲大只!劲爽口,红薯粉好入味,除左虾同红薯粉,仲有蛋丝,增添风味!不过有一点要注意就系,要趁热食😂 唔好狂影相后冻左先食,因为红薯粉冻左后会比较黏埋一堆..💛西柚荔枝梳打呢杯梳打一来到,我轻声哇左一声,佢既渐层颜色layer好靓!西柚味好清新,里面仲有一大粒荔枝~呢杯好解渴,最啱大热天时饮,好爽好正!..💛水清沙幼驶乜坐飞机 Yogurt bowlYogurt Bowl里有满满的配料,
💛泰好味猪颈肉炒日本三重越光米
💛美味黑椒牛肋肉煎肠粉
💛XO酱虾哈虾炒红薯粉
💛西柚荔枝梳打
💛水清沙幼驶乜坐飞机 Yogurt bowl
Yogurt Bowl里有满满的配料,士多啤梨🍓奇异果🥝火龙果和蓝莓,还有水果干!🍊再加上燕麦片,很华丽缤纷!味道很好!呢个系餐厅既招牌菜之一,如果要食就早来点,上次下午2点几已经无哂~