2020-12-02
上年已经帮衬过呢间餐厅一次,一直念念不忘,想食番!今日终于黎帮衬啦,好开心呀!餐厅的摆设有少少唔同左,整体都系觉得几宽敞几舒服。首先我先叫左前菜:明太子沙律拌炸紫菜 $68明太子一粒粒好咬口,有少少辣几开胃!小食叫左炸蟹饼$56 外皮炸正好松脆,里面既蟹肉热辣辣好入味。叫左好多串烧haha 包括:和牛蛋卷 $88、豚肉莴笋卷 $42、今翅大获鸟 $38、鸡先定蛋先 $48,d串烧名好有趣🤣🤣调味好,烧到恰到好处,like it!北海烧原只带子$68好喜欢食呢款海鲜,佢既配料劲creamy, 带子切食细细粒,加堆d 酱食,出色!最后主食叫左个关东煮 $88,暖下个肚先haha料都几多,唔错唔错!野饮叫左lemon yakult soda $42 同埋锻高谭梅酒,特别想赞知梅酒,好正!佢有加入紫苏叶,个味有dd似利宾纳味,好易入口。欣赏店员的服务态度,好友善。另外menu 设计好靓,好贴心会写左预约客人的名,有少少惊喜🤩
首先我先叫左前菜:明太子沙律拌炸紫菜 $68
明太子一粒粒好咬口,有少少辣几开胃!
北海烧原只带子$68