J.moon

2024-06-27 259 浏览
今次同fd嚟食嘢🍽️.✨fried oyster w lime mango mayo好多件炸蚝🦪每一旧都大大旧,外层好酥脆 内在好厚肉😙😙蚝好juicy 冇腥臭味,配个酸酸甜甜嘅mayo酱食 解到少少油腻感。.✨Angus beef burger 净安格斯牛肉有200g‼️觉得份量刚刚好👌🏻牛肉唔会好黏 少少松散,好可口🐮加埋一块bacon🥓、芝士、沙拉菜🍅🥗好有咸香,好多层次感。而面包皮松软绵密 冇乜空气感。.✨supreme seafood handmade pizza呢款有带子、虾、蚝呢三种海鲜🦐几好食🤤佢系咸辣嘅,里面有少少cheese同辣酱🌶️而Pizza皮唔系好薄 唔系好厚,Size啱啱好🍕质感上,有馅料沾过嘅部分就淋少少 烟韧啲,相反冇被沾过嘅部分系干身啲 食落似饼干。.🥂Capricorn纯粹我系摩羯座 所以先试下呢杯cocktail♑️呢杯好重酒精味🤣🤣又有rum又有baileys,带有淡淡嘅紫薯粉+朱古力味,上面仲有块紫薯片 好食😋。.🥂Pavo我fd唔钟意饮酒 就叫mocktail~呢杯就系matcha milk🍵带有nut味,几好饮‼️饮落抹茶粉出先,然后再饮到个奶香 甜
今次同fd嚟食嘢🍽️
✨Angus beef burger
🥂Capricorn
🥂Pavo
我fd唔钟意饮酒 就叫mocktail~呢杯就系matcha milk🍵带有nut味,几好饮‼️饮落抹茶粉出先,然后再饮到个奶香 甜甜地咁~
Fried  oysters
Angus  beef  burger