2016-06-04 175 浏览
猫咪猫咪Home ( Meow Mi Home )已经是第二次去,不过第一次是去总店,这次是去大间一点的分店。 全间cafe有1x 只猫猫, 有大有细, 有热血嘅, 亦都有傲娇嘅, 每只都各有特色, 真系好得意. 入面D猫猫用颈带分系猫仔定猫女, 蓝色系猫仔, 红色系猫女. 而每只猫猫亦都有自己嘅名, 都好衬。每个人入去之前都要除鞋, 餐厅有最低消费, 但价钱都正常, 唔算太贵。另外佢哋亦都有提供大量Board game, 除咗猫猫之外, 呢个不失为一个好嘅选择. Cafe有少少细, 但都几钟意嘅Decoration, 好似佢嘅琴同放Board game嘅红酒木箱.因为我𠮶日冇咩点食嘢, 所以我𠮶日我第一时间就睇个Menu. Meun 都好多选择, 好正。 我最后都嗌咗个经典拼盘, 有鸡翼, 饺子, 薯条同肠仔, 平均80几元一个人可以坐很久,记得没有限时坐,而且这里开到凌晨2点,夜猫子应该捧场。 这里有board game,卡拉ok,电视游戏机 ( 可自携碟 ),有最多既插苏位USB位,纯铜超快速USB叉电线,无限上网1000Mbps等,其实好well thought。