2015-04-23
相隔个几星期,又再黎多次食😋亦都叫左d上次话再黎一定要试既希腊沙津同芝士薯条只芝士几咸几重味,捞埋菜食中和番,唔知系咪要符合番香港人既口味,佢系落凯撒沙津只沙津汁,所以一定唔会难食,但就无惊喜,而且感觉唔太正宗呢到既卡巴卷系必食,真系两次黎都咁好食,仍然系够热,块饼脆脆地,入面足哂料,咬落去啖啖肉,酱又够,连菜既份量都啱啱好,每咬一啖每样野都有齐上次叫左pizza所以今次叫饭,呢个饭对于我黎讲阵咖哩味同香料味太浓,不过都知道中东菜不嬲重口味d,系唔太啱我食姐呢个都系必食!份量好多,多到食唔哂,所以$45好抵食👍而且佢芝士份量都几重手,薯条加芝士绝配呀!都系叫番芒果奶昔,不过都系唔够冻,冻番d就非常好啦,今次个芒果无上次打得咁烂,不过唔大影响,好饮!仍然都系好似饮紧芒果乳酪埋单加埋一$283,4样野食两杯野饮,算系几抵
埋单加埋一$283,4样野食两杯野饮,算系几抵