#gianna面包 #gianna深水埗 #gianna唐饼.继续为大家推荐我最爱嘅面包🥳今次试左深水埗嘅小店~入面除左有好多旧式唐饼(图二)仲有好多新式面包!价钱仲要超级亲民,最平$3-5就有交易!见到佢近排新推出左乳酪包!!!!有大有细🤩超级吸引,但今次个胃净系够位食蛋挞🥲所以就无买到.1️⃣酥皮蛋挞($3.5@1)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)望落就知食得过🤪酥皮超级多层,咬落口仲要有脆嘅口感,唔会淋左!对于一个一直对酥皮无咩好感嘅人,已经即刻加晒分🤤蛋浆仲要好滑,唔会无蛋味,好似食紧双皮奶咁😆不过宜家肺炎我唔敢即刻系街食,拎到翻屋企已经冻左🥲我谂如果可以热辣辣出炉食会更加好!.🎡皇爵面包西饼地址:深水埗桂林街81号地下#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #foodie #hongkongfood #chinesefood #localfood #香港美食 #深水埗美食 #吃货
1️⃣酥皮蛋挞($3.5@1)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
🎡皇爵面包西饼
地址:深水埗桂林街81号地下

#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #foodie #hongkongfood #chinesefood #localfood #香港美食 #深水埗美食 #吃货  #相机食先 #人气 #唐饼 #芝麻糯米糍 #花生糯米糍  #香港蛋挞 #蛋挞 #酥皮蛋挞 #香港酥皮蛋挞 #曲奇皮蛋挞 #隐世小店 #gianna蛋挞
外卖自取