2012-10-24 66 浏览
今次是第2次来到这儿了,来的都是忘不了这样的朱古力甜品,常常觉得1间餐厅的甜品好吃的话,总是会令人加分同食过番寻味! ;) 我地2口子只点了1个意粉,1个鱼,加1个小食,经理推介我地既黑松露海鲜意粉海鲜有好多,有青口、虾、尤鱼... 都爽口,很新鲜!意粉的咬口也不俗,最怕港式意粉那种淋支支的!pasta最重点系佢既sauce,要咸度,粘度取一个平衡,这家的算做得不错吧,再来的是龙俐露荀千层配黑松露忌廉汁,这菜式将忌廉汁混入了黑松露菌,须知道必定不是什么顺价的黑松露,但独特香气实在令人垂延三尺,配上滑溜的龙俐鱼柳,入口即溶~以$108的价钱,实在是平民首选!看到话加$38蚊可以追加小食,岩哂我地d女仔,想试多d又唔想食咁多~~我地点左炸蟹肉蘑菇,以为系细细粒的炸蘑菇,点知好大粒,成个乒乓波咁大,入面仲有蟹肉,good!!!最后当然不得不叫既铁板冰火朱古力,未送到已经一阵香气扑鼻,仲有冰冻既杏仁雪糕,一冷一热,是心太软的进化版,必2食之选!

我地2口子只点了1个意粉,1个鱼,加1个小食,

经理推介我地既黑松露海鲜意粉
黑松露海鲜意粉

龙俐露荀千层配黑松露忌廉汁
BAND
题外话/补充资料: Live band的两个男仔,玩得好正好有feel! 虽然我地系为左食而唔系听band而来,不过听住歌食野又几好气氛既~
2012-10-18
用餐优惠