2022-10-08
上次经过荃新天地见到呢间餐厅门面好特别于是入左去试发现好好味㖞今次同男朋友再去试 今次嗌左腊肠煲仔饭、麻辣乳鸽(冻食)、黑松露虾饺(有4件)虾多士(1碟3件)✨一落单 麻辣乳鸽极速上菜,心谂点解咁快嘅!原来佢系冻盘嚟嘅,麻香味好够但系食嘅时候要好小心,因为好容易比啲麻辣汁弹到,都好食既✨沙田乳鸽 $49一只 因为我哋上次嚟比佢吸引左,今次我哋再嚟一人一只!果然冇令我哋失望,keep住都系热辣辣 啲肉一啲都唔鞋口好好食!有比较之下都系钟意食热既乳鸽多过麻辣乳鸽✨黑松露虾饺 上菜嘅时候有少少热,但咬落去唔系话十分之热,食落去有少少黑芝麻味🤓几特别 但皮好似有点厚✨虾多士上面有黑松露铺喺面,虾都好大只 乐食👍🏻✨腊肠煲仔饭入边有几种肠,包括腊肠、润肠、辣肉肠等 个饭好香 索哂d腊肠味总括而言 呢间餐厅环境好舒服 食物都好唔错 值得一试!
于是入左去试发现好好味㖞
✨黑松露虾饺 上菜嘅时候有少少热,
✨虾多士上面有黑松露铺喺面,虾都好大只 乐食👍🏻
总括而言 呢间餐厅环境好舒服 食物都好唔错 值得一试!