2020-02-24 94 浏览
我朋友怪我上次去满屋食放题无预佢,所以今次同佢去多次铜锣湾满屋食放题。我今次决定叫多d 上次无叫过既野食,因为我上次太耐无食放题,一开头叫得太多,结果无胃口再食其他新野。 花之恋同意大利黑醋双重芝士鳗鱼卷上次食过都好正!! 紧系要再encore 多次!! 寿司细细个一旧,一口一个,唔使惊食到件寿司散晒。烧鳗鱼上次食过烧鳗鱼念念不忘 所以我同朋友先后叫左两碟,4人分xd 呢个真系必叫!!无得弹!!! 茉莉花百香果绿茶我d fds 唔知呢度有特饮叫甘特别 xd 我谂返起对上一次黎都好surprise!! haha 我觉得呢杯比上次甜d。不过可能for 你d 冰溶左之后都keep 住个味。我地都叫左唔同款既炸物,建议大家唔使一开头叫甘多炸物,因为冻左真系无甘好食。 吉列炸蚝一样都系大推!!一上黎个阵系新鲜炸好!!炸蚝非常juicy!! 而且外表个皮一d 都唔厚 😍仲有我叫左虎虾天妇罗比自己 XD 上次我试过晒所有天妇罗 始终都系觉得虾天妇罗系my favourite !!虽然龙趸天妇罗果个上次食过好好食,但要留肚食其他野 唯有下个月再黎食个阵再叫!! 😍我地叫左好多刺身 ~ 😆 有三文鱼,鲍

花之恋同意大利黑醋双重芝士鳗鱼卷上次食过都好正!!

烧鳗鱼
上次食过烧鳗鱼念念不忘

茉莉花百香果绿茶

我地叫左好多刺身 ~ 😆 有三文鱼,鲍片,松叶蟹棒,甜虾,大赤虾,北海道带子刺身,北海道角螺等。 带子口感真系好滑。 同埋三文鱼,鲍片,蟹棒,甜虾都好好食好fresh!!

我今次叫左好多上次无叫到既sushi

蚬相对其他野食黎讲 我反而觉得普普。

烧菠萝

鸡软骨

满满既野食 好幸福 love ~~
2020-01-10
  • 刺身