已经系第二次食㗎喇~ 都系依然keep住咁高水准而且是CP值高~ ❣ 油甘鱼寿司一啖食落怖满鱼油香气~ 甘甜❣ 蟹糕松叶蟹棒寿司上面有蟹糕❤️ 好鲜甜😘❣ 珍宝赤虾寿司(原只)好大只阿~ 爽口弹牙😂❣ 章红鱼薄切刺章红鱼味道带甘甜清爽,而唔腥~ 肉质扎实有咬口~ 配埋带咸咸地酱汁 好好食😋❣野菜天妇罗稻庭冷乌冬野菜天妇罗有南瓜, 炸冬菇, 番薯, 茄子同埋芋头。 外皮炸得金黄色~ 外脆内软! 至于冷乌冬既食法系将配料连鹌鹑蛋放晒入汤搅拌~跟住放冷乌冬入汤到沾一阵~ 就一啖食落口~索晒D 汤既精华~冷乌冬口感烟韧弹牙。好味道呀!❣ 铁板煎松软牛舌牛舌好厚肉, 而且好林又有咬口,加上佢铁板煎, 热度好够~ 配埋酱更加惹味!❣ 电击鸡翼(6本)电击鸡翼冰凉~ 肉鲜鲜嫩~ 带有甜甜酱! 好开胃又惹味! 佢仲要系单骨鸡翼~ 好易食 岩晒我呢d懒人❣ 铁板煎松软牛舌

❣ 油甘鱼寿司
一啖食落怖满鱼油香气~ 甘甜

❣ 蟹糕松叶蟹棒寿司
上面有蟹糕❤️ 好鲜甜😘

❣ 珍宝赤虾寿司(原只)
好大只阿~ 爽口弹牙😂
❣ 章红鱼薄切刺
❣野菜天妇罗稻庭冷乌冬
❣ 铁板煎松软牛舌
❣ 电击鸡翼(6本)