2023-07-12 141 浏览
🈹🈹🈹🈹🈹鉄人皆花 - 九周年大割引Encore 系列嚟😉铁板烧真系一样令人食极都唔厌嘅东西!趁着 @ 九周年做紧promote🤭又走咗过嚟食呢个set 做紧半价 $1340 咋!仲要送龙虾刺身!抵食前菜系清爽合桃藜麦沙律,酸酸甜甜~开胃嘅柚子蜜蕃茄仔。仲有酒香味浓郁,爽口弹牙嘅酒浸鲍鱼时令刺身有三款,系肥美嘅真鲷,鲜甜嘅牡丹虾同埋帆立贝~ 跟住就系送嘅龙虾刺身,尽量都唔少,餐厅都几重本,龙虾刺身鲜甜爽口,用日式酱汁或者芥辣都可以提升味道~跟住就到我最期待嘅铁板环节:洋葱汁煮银鳕鱼:鱼皮煎到到好似薯片咁脆,鱼肉结实配上洋葱汁都非常之夹。日本鲜海苔伴活南非鲍鱼:鲍鱼有手掌咁大,爽口弹牙,我会推介就咁食先,试一试原味,再试吓点海苔忌廉酱。小间场,嚟个铁板西兰花苗,配炸蒜惹味又爽口。日本北海道产 A5 和牛薄烧:肥花靓,重牛油香,包住葱花同蒜片减轻肥腻感。日式鉄板炒饭:师傅炒到超级干身同埋入口粒粒分明。除咗蛋之外仲加入咗瑶柱同葱花去炒。海鲜汤:鲜甜~最后食埋雪糕超级满足
🈹🈹🈹🈹🈹
鉄人皆花 - 九周年大割引

Encore 系列嚟😉
铁板烧真系一样令人食极都唔厌嘅东西!
趁着 @ 九周年做紧promote🤭又走咗过嚟食
呢个set 做紧半价 $1340 咋!仲要送龙虾刺身!抵食

时令刺身有三款,系肥美嘅真鲷,鲜甜嘅牡丹虾同埋帆立贝~

跟住就到我最期待嘅铁板环节:

小间场,嚟个铁板西兰花苗,配炸蒜惹味又爽口。

海鲜汤:鲜甜~

最后食埋雪糕超级满足