2022-10-24
Four X Four 搬左新舖之后我都帮衬过几次,之前我系lunch去,价钱实惠又好食,今次就试下食晚餐😋未去过既朋友留意返虽然话佢系大围Cafe,但系搭多一个站去显径落车会近好多架😌晚餐可以加配餐汤及沙律,我都好推荐大家加埋呀!佢个沙律唔系就咁一碗沙律菜,系烟三文鱼沙律,仲要有两块添!是晚餐汤系栗米汤,好浓郁既栗米味,唔会好重忌廉味个种🌽🌽叫左两个晚餐,一个意粉一个意大利饭。红虾龙虾汁扁意粉卖相好精致,意粉卷得好靓。佢个龙虾汁都几浓郁🥰用上扁意粉可以沾满系意粉上面,口感都唔错。有几只红虾,煎得几香。份量都好多,一个人都食唔晒要share😎意大利饭就用左青酱煮,又系落足料,好够味。而且软壳蟹炸得香脆,好好食😋饮品方面都几多选择,除左咖啡之外,仲有smoothie、梳打、cocktail等等。味道既配搭多元化又新颖,我好钟意杯荔枝柠檬奇亚籽乳酸梳打,酸酸甜甜,又有一粒粒嘅奇亚籽咬下,又健康又好饮😍🔸红虾龙虾汁扁意粉 🍝🦞🦐$128🔸青酱意大利饭配天妇罗软壳蟹🦀$168🔸白桃菠萝Smoothie 🍑🍍$48🔸荔枝柠檬奇亚籽乳酸梳打🍹$45📍#FourXFour (#大围美食)大围上径口村
晚餐可以加配餐汤及沙律,我都好推荐大家加埋呀!佢个沙律唔系就咁一碗沙律菜,系烟三文鱼沙律,仲要有两块添! 是晚餐汤系栗米汤,好浓郁既栗米味,唔会好重忌廉味个种🌽🌽叫左两个晚餐,一个意粉一个意大利饭。
红虾龙虾汁扁意粉卖相好精致,意粉卷得好靓。佢个龙虾汁都几浓郁🥰用上扁意粉可以沾满系意粉上面,口感都唔错。有几只红虾,煎得几香。份量都好多,一个人都食唔晒要share😎 意大利饭就用左青酱煮,又系落足料,好够味。而且软壳蟹炸得香脆,好好食😋
🔸红虾龙虾汁扁意粉 🍝🦞🦐$128
🔸青酱意大利饭配天妇罗软壳蟹🦀$168
🔸白桃菠萝Smoothie 🍑🍍$48
🔸荔枝柠檬奇亚籽乳酸梳打🍹$45
📍#FourXFour (#大围美食)
大围上径口村143号地下