招聘中
$80-$85
$70-$75
$80-$85
时薪
更多好工 (6)
2009-01-29 8 浏览
本月23日9点几经过见唔驶等位一行4人进店,坐U型梳化略迫。吉列猪排--肉质较硬同干估计不是用日本货滑蛋盖饭--肉质同样情况冻鸡荞麦面--面质够韧,几正最有feel用木盒上立刻加分鸡黑酢--鸡肉算滑,但冇以前咁滑胡椒汉堡--胡椒唔够味,咬落散散地,冇肉香余韵招牌定食--绝对好味,推介滑蛋定食--唔知错手定我唔识,好似汤咁,睇番食评其它相都唔似,我唔好彩?纳豆炸弹--据知纳豆日本人至爱,见炸弹幅相好靓,友人惊告唔合港人口味,但为左试图用开放态度接受人地饮食文化最后叫左,结果自己衰左食唔落唗左43蚊其实食物都OK尤其价钱合理,但服务好搞野,当落order时服务员小姐凭寄忆没有用笔写低,但覆单时又唔啱,重覆了几次都错,最后在我们多番苦苦规劝下才用笔抄低,第一次黎时仲玩野,我取飞时6人台,叫到我时数人得5个,receptionist 好型话唔齐人唔入得,我话通容下喇,佢冇理我,5条友傻下傻下继续等真无瘾!我谂张台坐5人6人应该冇大关系,少少少少弹性处理都得挂,话哂我都系客仔比钱餐厅赚,再讲日本人管理唔应该系咁。
吉列猪排--肉质较硬同干估计不是用日本货
滑蛋盖饭--肉质同样情况
冻鸡荞麦面--面质够韧,几正最有feel用木盒上立刻加分
鸡黑酢--鸡肉算滑,但冇以前咁滑
胡椒汉堡--胡椒唔够味,咬落散散地,冇肉香余韵
招牌定食--绝对好味,推介

猪排汤?
样靓肉质麻麻
唔识食
  • 招牌定食,荞麦面