2023-04-01
ෆ⃛ Couple’s kitchen ෆ⃛上次食咗lunch set今次食dinner🍴 佢哋嘅晚餐都有唔同嘅set可以拣,而dinner set都会包餐汤、饮品同甜品,南瓜汤同上次一样浓郁,饮品可以拣twining 花茶🌸♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ 香煎芝麻吞拿鱼扒配意式油醋汁,温泉蛋沙津 $198 ♪ 平时西餐牛扒羊架呢啲比较常见,但吞拿鱼扒就比较少见🐟所以就嗌咗嚟试吓!调理嘅方法都好特别出面包咗芝麻嚟煎,肉质非常厚实,而且唔会有鱼腥味,出边𠮶层脆卜卜嘅芝麻再加埋厚实嘅鱼肉系好特别嘅口感(有食紧肉嘅感觉🐿️ ᗦ↞︎◃︎ 值quota指数: ✿✿✿✿ / 5 海鲜海虾意粉配龙虾汁 $198 ♪ 海虾有三只,海鲜仲有鱿鱼墨鱼等,意粉系偏幼身,龙虾汁调味唔会太浓同重口味,带点蕃茄嘅微酸,份量唔算太大,一个人食都唔觉得腻٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)وᗦ↞︎◃︎ 值quota指数: ✿✿✿✿ / 5✎ 总括:lunch set会比dinner抵食啲但dinner嘅款式多啲🧚🏻✼ 加一服务费✔︎ෆ̈ Couple's Kitchen (元朗)✇ 地址:
香煎芝麻吞拿鱼扒配意式油醋汁,温泉蛋沙津 $198 ♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指数: ✿✿✿✿ / 5
海鲜海虾意粉配龙虾汁 $198 ♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指数: ✿✿✿✿ / 5
✼ 加一服务费✔︎
ෆ̈ Couple's Kitchen (元朗)
✇ 地址:元朗教育路63-69号福照楼地下2-3号舖
#hkig #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #foodlover #yummy #deliciousl #foodiesinternationalchat #instagood #thefoodieinitiative #hkcafe #eatwithfoodiez #hkrestaurant #打卡餐厅 #coupleskitchen #多国菜 #欧陆式 #Burger #扒房 #德国脆皮猪手 #食在元朗 #元朗美食 #气酒 #手工啤 #红酒 #特饮 #相机食先 #香港美食
Follow ig for more reviews: eatwithnnat✨