2023-05-22
上次去完觉得啲嘢好味之余 Staff又好nice 而且小朋友又可以玩 整个用餐时间非常愉快 所以今次又去啦😁入到门口囡囡就收到卡通气球 坐低系high chair就收到画笔同画纸啦 当然唔少得儿童餐具啦 有好多小朋友友善嘅配件💕餐厅可以用QR Code落单 我哋叫左两个Set 有餐汤同饮品 仲叫左儿童餐俾囡囡食 另外可以追加小食 👶🏻儿童餐C - 热狗肠片芝士通心粉 $68有三款儿童餐 我哋拣咗C餐 有热狗肠片芝士通心粉 牛油粟米 士多啤梨泡芙 橙汁 个儿童餐用粉红色车车装住好靓😍 囡囡好钟意食个芝士通心粉 仲要自己食 食咗劲多😂 🐮纽西兰牛西冷配薯条 $138我哋叫左medium 上枱嘅时候岩岩好 食落好juicy 肉质又唔韧 而翠玉瓜同蕃茄都有煎过好香口 薯条亦炸得好香脆🍳All Day Breakfast $76Encore! 份量真系好大份 本身有大大块鸡扒、炒滑蛋、薯饼、茄汁豆、煎蕃茄同蒜蓉多士 仲跟咗份Parma Ham Salad 就算系男士食都好够饱🦪南非生蚝+$48再次推介!亲子餐厅都食到生蚝🦪 而且生蚝食落好新鲜同爽甜肥美 🧀纽约芝士饼 +$28芝士饼好滑 唔会太甜
👶🏻儿童餐C - 热狗肠片芝士通心粉 $68
🐮纽西兰牛西冷配薯条 $138
🍳All Day Breakfast $76
🦪南非生蚝+$48
🧀纽约芝士饼 +$28
芝士饼好滑 唔会太甜 配杯咖啡或者奶茶好夹岩岩好
餐厅分咗两个区 一边系普通进食区 另一边系有好多game玩 好似Party Room嘅自助区 一班朋友嚟可以一边食嘢一边玩game 或者倾吓偈打卡都好舒适