2024-09-05
年几前同朋友食过 经过见到有位就狗冲🐶我哋嗌咗Cream bbulee Latte🍳好甜焦糖味 重有啲脆脆 底下浓浓奶味😋奶盖芒果茉莉绿🥭因为唔系芝士奶盖 所以相对冇咁漏 夏天几消暑🤙🏻花雕麻辣蚬肉意粉🍾呢个我印象中之前都食过依然好好味🤩欣赏佢啲蚬肉都大大粒 份量亦都唔少 意粉挂晒汁😙好惹味慢煮牛面颊 港式煎肠粉🐮啲牛好嫩滑 唔使点切都得🥰不过唔算好浓牛味 可以点佢啲沙嗲酱增加口感😆带啲花生辣味 佢哋酱汁真系冇得输 而且个煎肠粉有煲仔饭𠮶种饭焦嘅感觉🤙🏻🤙🏻不是饮品.冻柠茶🍋呢个我一嚟到已经指住必嗌!依然冇令我失望🤘🏻浓浓嘅柠茶心太软 出面真系未试过 劲钟意⭐️⭐️⭐️柠檬雪葩好有柠味 不过都真系好冻❄️按照呢个食物水平 加上舒服嘅用餐环境(几打卡同埋啲座位都好舒适)配合埋即使我哋坐喺楼上依然唔会有被侍应冷落嘅感觉 绝对会再食!
我哋嗌咗
而且个煎肠粉有煲仔饭𠮶种饭焦嘅感觉🤙🏻🤙🏻