曾经到访过韩阁荃湾分店,最深刻印象一定系超强性价比🤑今次再访黄大仙分店,同样大件夹抵食,唔会令人失望😆.餐厅好有韩国餐馆感觉💕除咗背景播放K-pop外,周围装潢都充满韩国feel🇰🇷而且座位都较阔落,坐得几舒服😌.🍴大韩无骨猪手💰$98(例牌)大大碟切片猪手配以生菜及泡菜🥬将生菜包裹著猪手、泡菜、味噌酱及少许蒜头,猪手油香与味噌酱零舍匹配,蒜香增添惹味😋猪手肉质软腍,就咁食都好好味😙.🍴特色铁石锅 💰$87拣咗五花腩泡菜炒饭拼双太阳蛋,再加芝士($15)🧀石锅上台后再将内里配料拌匀,轻轻一拉即刻有拉丝效果😍入口劲浓郁芝士奶香味,加入辣酱后甜甜辣辣好香口😚.🍴海鲜煎饼💰$98食韩国菜又点少得海鲜煎饼🤟🏻内里有大葱、虾、鱿鱼等配料🦑香脆外边,就咁蘸鱼露已经好足够😝.🍴铁板炒泡菜五花腩片客饭套餐💰$102客饭套餐加配韩国味素饭及清汤✨铁板热辣辣呈上,加入韩式辣酱炒过后嘅杂菜及五花腩片好惹味,送饭一流🤓份量劲多,两个人食都得🤪

🍴大韩无骨猪手
💰$98(例牌)

🍴特色铁石锅
💰$87