2021-08-10
钻石山都开咗Tamago-EN😍我已经帮衬左两次😬早前去元朗分店觉得环境相对细,但黎到钻石山觉得餐厅环境大啲,枱与枱之间好阔落,坐得好舒适☺️整体味道唔错,蛋控可以不停encore😘1️⃣海鲜蕃茄忌廉蛋包饭 $108 依款海鲜蛋包饭,海鲜份量好多,有虾同鱿鱼圈,虾肉食落好爽口,旋风蛋都好滑好薄包住啲炒饭,配埋蕃茄酱食落好夹😋2️⃣吉列豚滑蛋丼 $88 依款吉列猪扒炸得好香脆,炸皮都好薄,食落啖啖猪扒,有滑蛋同洋葱配合,食落有啲油腻,饭既份量好多,起码有碗半饭😂整体不过不失。3️⃣烩鸡肉蛋包饭 $88 依款烩鸡肉蛋包饭,鸡肉份量都几多,鸡肉食落好嫩滑,仲配有西兰花伴碟,整体唔错。4️⃣Tamago-EN亲子丼 $78依款亲子丼食落啲蛋唔够滑,鸡肉亦有少少偏老,虽然份量几多😂但觉得依款麻麻地。5️⃣南蛮炸鸡 配自家制他他酱 $58推荐依款南蛮炸鸡,黎到见到个份量好抵食,味道💯炸皮食落香脆,唔会好干,入面既鸡肉仲系热辣辣,鸡肉食落好嫩滑好多肉汁,配埋他他酱,超好味呀😋6️⃣士多啤梨奶昔 $48 依款士多啤梨奶昔饮落好重奶味,入边有好多士多啤梨肉同用咗生鸡蛋去整成既奶昔,饮落完全冇腥味,推荐😚
1️⃣海鲜蕃茄忌廉蛋包饭 $108
2️⃣吉列豚滑蛋丼 $88