2018-04-01 164 浏览
👁‍🗨 小食拼盘(6.5/10)💲88小食拼盘有四款食物,薯条比较重七味粉,同埋有点咸,个人觉得重口味左少少🤤洋葱圈比较硬身,食落亦都无咩洋葱味😧芝士条外层都系硬身,入面有一旧芝士,但系芝士味比较淡,亦无拉丝效果🤔鸡翼带少少香草蜜糖,食落啖啖肉,成个拼盘最好系佢啦🐥👁‍🗨(左)巨人汉堡(6/10)💲92今次呢个巨人汉堡巨于有两块牛,但系块牛无上次咁有惊喜,甚至可以话有点儿失望,其实系咪每间店食第二次都系咁😭块牛食落比较多颗粒,口感同味道一般,配新鲜番茄🍅同烟肉,仲有好多蜜糖芥末酱🤪可惜就系太多,成个包太湿,真心似🤮减低左食欲,下次都系叫返上次食果个平啲好味啲既牛魔王汉堡🍔👁‍🗨(右)烟肉蛋黑豚汉堡(7/10)💲56呢个汉堡有烟肉蛋,都系配新鲜蕃茄同生菜,就咁样个味唔会好出,但系佢加既烧烤酱味好突出,闻落食落都几香口🥫呢个既酱汁份量配厚身黑豚就啱啱好,食落唔会太干或者太湿,口感亦都唔韧🤗👁‍🗨 卡邦尼烟肉意粉(6.5/10)💲56上次试个海鲜粉感觉唔错,由于呢间既粉面选择唔太多,但系又想试未食过既,今次试呢个卡邦尼意粉😳🙈可惜食落比较似系普通白汁,味道比较淡,配左少少烟肉蘑菇,同埋整体份
👁‍🗨 小食拼盘(6.5/10)💲88

小食拼盘

(左)巨人汉堡  + (右)烟肉蛋黑豚汉堡

👁‍🗨(左)巨人汉堡(6/10)💲92

👁‍🗨(右)烟肉蛋黑豚汉堡(7/10)💲56

👁‍🗨 卡邦尼烟肉意粉(6.5/10)💲56
卡邦尼烟肉意粉

上次试个海鲜粉感觉唔错,由于呢间既粉面选择唔太多,但系又想试未食过既,今次试呢个卡邦尼意粉😳🙈可惜食落比较似系普通白汁,味道比较淡,配左少少烟肉蘑菇,同埋整体份量都系唔算好多🤤

🔛 整体评分(6.5/10)