2023-05-25 86 浏览
Urban Coffee Roaster🌟整体: 其中一个有多间分店嘅精品咖啡香港brand 系我想hea 饮杯咖啡嘅选择🏠环境: 尖沙咀店比其他分店细少少 不过有一种 有格调嘅工业风 🧑🏻‍🍳服务: ✅☆║.............║☆‼️ Veggie Breakfast With Scrambled Eggs $ 128✅ 牛油果 炒蛋配多士呢啲冇得输嘅组合 ✅ 火箭菜 同其他沙津菜都新鲜✅ 略带微酸嘅生果 帮成碟菜加返D层次‼️ Mussel w/ Garlic White and Wine Butter Sauce $118✅ 肉身唔算好大只 胜在够嫩滑✅ 个包沾落面包食系一绝‼️ Creme Brûlée Pancake $108✅ 钟意甜品嘅你唔好错过呢款 小弟favourite ✅ 美式玩法 层层叠上去 外加大量吉士酱✅ pancake 外层微脆 内面有蛋香‼️ Iced Mocha $ 57✅ 有时好怕D mocha 净系得翻朱古力味 ✅ 呢个饮落有微微朱古力甜味 同时香浓嘅咖啡味都有 偏fruity‼️ Matcha Latte $50✅ 每次嚟都必叫嘅
Urban Coffee Roaster

‼️ Iced Mocha $ 57

✅ 有时好怕D mocha 净系得翻朱古力味

‼️ Matcha Latte $50

✅ 每次嚟都必叫嘅饮品
✅ 拉花靓仔好打卡 唔会一味死甜 又冇抹茶过强嘅回甘 整体好平𧗾

📍 尖沙咀碧仙桃路7号美丽都大厦地下44号舖

Shop 44, G/F, Mirador Mansion, 7 Bristol Avenue, Tsim Sha Tsui

⏰ 星期一至日 08:00 - 22:00

☎️ 电话号码 23633661

📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2

📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励