2022-08-17 122 浏览
呢间餐厅上次黎完觉得佢啲甜品好好食 个环境都好舒服🤍所以今次经过附近 就再黎食野😍.📌卡邦尼温泉蛋意粉 $118意粉既份量适中 而烟肉同洋葱等既配料份量都几多🥓🧅仲有只半生熟既温泉蛋 有生蛋既卡邦尼 先够正宗🥰捞埋蛋之后既 食落更creamy😋意粉口能唔会太淋/太硬🥳意粉味道偏淡 但啲芝士同烟肉味就好出🧀唯一美中不足既系个意粉唔太够热🥺.📌芝士焗西兰花 $68西兰花面头有好多芝士🥦咸香味好浓仲可以拉丝🧀不过西兰花个味就比较淡 主要就系靠面头嘅芝士味😂唔会焗得太干🥳上次食嘅时候个底系有白汁令西兰花更加入味 不过今次就冇~~.📌法式多士配生果伴雪糕 $70呢个法式多士都几推荐🥰食落好软熟 个蛋味好出 蜜糖味好香甜🍯每一啖都好滋味😋而佢配嘅雪糕味道有朱古力、云呢拿同抹茶 拣咗云呢拿味🍦个西多士暖暖地 连埋个雪糕一齐食真系有冰火交融嘅感觉❄️旁边仲有啲香蕉🍌蓝莓🫐令到个多士更靓 更fresh😝

📌卡邦尼温泉蛋意粉 $118

📌芝士焗西兰花 $68