2011-11-29 15 浏览
一个星期一六的下午。。。同妈妈出开CWB, 提议去一风堂。我之前已经去咗TST朝拜, 咁见CWB开, 都想去睇吓咩环境。一出"车立", 好多人。。。不过。。分唔开系等一风堂的人定等元气寿司。。。哈哈。攞飞仔。。。。机械操作。。。仲要输入电话?!?!哈哈。原来。。。。喺就嚟到你的号码时。。。会打比你。。。叫你预备。。唔好再走开。。几好㖞。。。个system。出奇地。。。星期六的下午。。。唔多人。。。等咗5分钟就有了。食物:叉烧包:上次在TST无食, 今次一定要试。好味, 多汁, 同个包好"夹"。。一风堂豚骨(走葱):好香, 面好食, 汤好似, 不过就得2片叉烧。。。唔够喉。。哈哈。加玉子一只:糖心的, 正呀。。

攞飞仔。。。。机械操作。。。仲要输入电话?!?!哈哈。

食物:

加玉子一只:糖心的, 正呀。。
一风堂豚骨
2011-10-08