2013-10-31 451 浏览
帮人补完习,谂住再试茶餐,点知就出事。茶餐包括:吉列龙利柳美国有机鲜奶鸡旦白法兰克福肠英式松点茄油焗豆香脆著皇个茶餐一黎到,我呆左。隔离枱既茶餐有牛角包,我得提子酥。后面明明迟过我黎,但系有得食先仲大份同靓过我个份。我等左足足15分钟先有以下呢份"即造烘焙"既茶餐。由左至右 (真心-黎列个PRESENTATION已经系咁,无后期加工):香脆著皇 -唔热,番炸到连厨房都唔愿意再翻炸。超级多油。美国有机鲜奶蛋白 -冻既,我知蛋白无乜味,但无谂过原来美国有机系咁多油吉列龙利柳 - 都系冻既,好吉列,因为只有0.3-0.4MM系鱼柳,鱼柳同吉列既比例系 1:3,即系鱼柳上下都有每边0.4-0.5MM既吉列包住。英式松点 -提子酥 - 唔热,唔暖,硬到咬唔到。法兰克福肠 -全碟最热既食物,但7仔关东煮好食D。茄油焗豆 -连翻热都懒,好似系罐头攞出黎。唔知系咪我得罪左个员工,因为佢将人地个小提琴跌落我只脚,但我听唔到佢道歉,所以我讲左句"整到人唔识say sorry"。之后,我就有呢个『报应』-15分钟且冻兼多油既茶餐。买个外卖鸡批或者蛋挞好过。。。
帮人补完习,谂住再试茶餐,点知就出事。

茶餐包括:
吉列龙利柳
美国有机鲜奶鸡旦白
法兰克福肠
英式松点
茄油焗豆
香脆著皇
茶餐
香脆著皇 -唔热,番炸到连厨房都唔愿意再翻炸。超级多油。
英式松点 -提子酥 - 唔热,唔暖,硬到咬唔到。
法兰克福肠 -全碟最热既食物,但7仔关东煮好食D。
茄油焗豆 -连翻热都懒,好似系罐头攞出黎。

买个外卖鸡批或者蛋挞好过。。。

题外话/补充资料: 佢地个招牌写明 『即造烘焙 』,用呢个做卖点,唔知会唔会违反今年7月开始既商品说明条例呢?
2013-10-26